Oppskrifter / Middag

Middels
40 minutter
2 porsjoner

Vegansk cheeseburger med cheddar

Enkle, grillbare veganske burgere med rene og gode ingredienser! Smakfull og perfekt for sommerens grilling. Mettende nok til å både glede kjøttspisere og veganere.

Ingredienser

Ingredienser

2 burgerbrød
2 plantebasert burger
Chili Klaus ketchup

Dette har du kanskje hjemme

Crispsalat
1 rødløk

Slik gjør du

1. I en stor stekepanne smelter du smør på middels varme til det har blitt gyllent. Senk varmen til middels, stek burgerne et par minutter på hver side.

2. Når burgerne er ferdig stekt på begge sider, legg på ost og la den smelte på lav varme sammen med burgerne(til de er gjennomstekt).

3. Skyll crispsalaten og skjær opp tynne skiver med syltet agurk og rødløk.

4. Smør ketchup på bunnen av brødet, legg så burger over og topp med crispsalat, løk og syltet agurk. Så legger du toppen av burgerbrødet på toppen igjen.

Server og nyt 🍔

Ingredienser

Legg til ønskeliste

Violife slices cheddar flavour 200 gr

Vegansk ost med cheddarsmak. Passer til alle dine favoritt oppskrifter….

kr 69
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Helios økologisk syltede agurker hele 350 g
Legg til ønskeliste

Helios økologisk syltede agurker hele 350 g

Hele, økologiske sylteagurker som er mild på smak.   Hele…

kr 99
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Dette har du kanskje hjemme:

Total kr