Oppskrifter / Middag

Middels
40 minutter
2 porsjoner

Vegansk cheeseburger med cheddar

Enkle, grillbare veganske burgere med rene og gode ingredienser! Smakfull og perfekt for sommerens grilling. Mettende nok til å både glede kjøttspisere og veganere.

Ingredienser

Ingredienser

Dette har du kanskje hjemme

Crispsalat
1 rødløk

Slik gjør du

1. I en stor stekepanne smelter du smør på middels varme til det har blitt gyllent. Senk varmen til middels, stek burgerne et par minutter på hver side.

2. Når burgerne er ferdig stekt på begge sider, legg på ost og la den smelte på lav varme sammen med burgerne(til de er gjennomstekt).

3. Skyll crispsalaten og skjær opp tynne skiver med syltet agurk og rødløk.

4. Smør ketchup på bunnen av brødet, legg så burger over og topp med crispsalat, løk og syltet agurk. Så legger du toppen av burgerbrødet på toppen igjen.

Server og nyt 🍔

Ingredienser

kr 69
+
Hälsans Kök sensational burger 226 g
kr 65
+
kr 69
+
kr 75
+
Chili Klaus chipotle morita ketchup vindstyrke 3 250 ml
kr 89
+

Dette har du kanskje hjemme:

Total kr