Oppskrifter / Dessert

Middels
55 minutter
16 porsjon

Veganske brownies

Dette er virkelig den beste veganske brownies-oppskriften noensinne! Fudgy, klebrig, perfekte firkanter av sjokolade som skjæres lett og er enkle å lage. Du vil aldri kjøpe en ferdig brownie-blanding igjen!

Slik gjør du

1. Lag linfrø-røren ved å røre lin og vann i en liten bolle. Sett til side for å tykne. Forvarm ovnen til 180°C grader og kle en 20cm kakeform med bakepapir.

2. Smelt det veganske smøret. I en stor bolle, visp det smeltede veganske smøret og sukkeret sammen. Tilsett linfrøene og vanilje, visp til røren er jevn.

3. Over den samme bollen, sikt inn mel og kakaopulver. Tilsett salt og bakepulver og rør til det akkurat er blandet, ikke overmiks.

4. Rør inn halvparten av sjokoladebitene. Hell røren i den tilberedte kakeformen og jevn ut toppen med en slikkepott. Dryss resten av sjokoladebitene på toppen av røren.

5. Stek i 35-40 minutter. Browniene kan fortsatt boble og ikke se ferdige ut, men de vil stivne mye når de avkjøles.

6. Ta ut av ovnen, la avkjøle i kakeformen i 15 minutter, trekk deretter brownies ut, bruk bakepapiret og la avkjøle i ytterligere 15-30 minutter før du skjærer i skiver og serverer.

Server og nyt!

Ingredienser

kr 99
+
Violife vegansk smør 250 g
kr 59
+
kr 85
+
Sukrin Gold 500g
kr 89
+
kr 239
+
kr 55
+
kr 119
+
kr 69
+
kr 35
+
kr 104
+

Total kr