
Ingredienser
Slik gjør du
1. Pisk mykt smør og SukrinSirup sammen med en håndmikser. Pisk inn eggene – ett av gangen.
2. Rør sammen Sukrin Gold, hvetemel, FiberFin, bakepulver og kardemomme i en egen skål. Bland disse tørre ingrediensene og melk vekselvis inn i smørblandingen. Tilsett til slutt Finmalte mandler.
3 Hell deigen i en brødform, og stek på 175 °C i ca. 55 minutter.
Oppskrift & bilde fra Funksjonell Mat.

SukrinSirup Gold 450 g
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Holli Mølle økologisk siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk kardemomme 23 g
Helios Kardemomme – Helt rent, helt ekte og helt nydelig! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin finmalte mandler 400 g
Finmalte mandler inneholder alt det sunne fettet i mandlene, i…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr