Oppskrifter / Dessert

Rå Bringebær og Jordbær kake med kokos og vanilje
Avansert
6 Timer (med frysetid)
1 Kake

Rå bringebær & jordbær kake med kokos & vanilje

En nydelig rå «oste»-kake med smak av bringebær, jordbær, kokos og vanilje. Perfekt for Mai-måneds festligheter, eller som en sommerlig dessert. Så full av gode næringsstoffer at den også kan nytes til frokost eller lunsj.

Oppskrift og bilde fra Iselinyoga.

Slik gjør du

1. Plasser alle ingredisene for bunnen i en food processor. Kjør til alt henger godt sammen. Press massen ut i en kledd kakeform og sett til side.

2. For å lage vaniljekremen, ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn masse. Spre utover bunnen.

3. La kaken ‘sette seg’ i fryseren i 1-2 timer.

4. Gjenta steg 2 og 3 for jordbær og bringebær lagene. 

5. Kaken kan serveres halvfrossen eller helt av tint. Pynt med blomster, bær og/eller fersk frukt. 

Kaken holder seg i kjøleskap i minimum 3-4 dager, eller i fryseren i godt over en måned.

Rå Bringebær og Jordbær kake med kokos og vanilje

Bunn

Helios cashewnøtter
kr 92
+
kr 29
+
Your Organic Nature dadler uten stein 1kg økologisk
kr 159
+
kr 39
+

Vanilje “cheesecake” krem

Helios cashewnøtter
kr 92
+
kr 65
+
kr 189
+
Superfruit agave sirup
kr 79
+
kr 59
+
Helios vaniljepulver
kr 159
+
kr 39
+

Jordbærkrem

Helios cashewnøtter
kr 92
+
kr 189
+
Superfruit agave sirup
kr 79
+
kr 59
+

Bringebærkrem

Helios cashewnøtter
kr 92
+
kr 65
+
kr 189
+
Superfruit agave sirup
kr 79
+
Helios vaniljepulver
kr 159
+

Total kr