
Rå bringebær-ostekake
En rå vegansk bringebær-ostekake som er sunn, fri for egg, gluten, meieriprodukter, soya og raffinert sukker, MEN som smaker “sykt” godt!
Kontrasten mellom teksturene, den kasende mandelbunnen og den silkemyke bringebær-/cashewkremfyllingen er perfekt sammen.
Kaken er frisk og passer kjempefint til spesielle dager som morsdag eller på en varm sommerdag.
Ingredienser
Mandelbunn
Bringebær cashewost-fyll
Topping ideér:
Slik gjør du
Forberedelser:
1. Bløtlegg cashewnøttene i minst 2 timer.
Gjør klar bunnen:
2. Ha ingrediensene i en blender og kjør til du får en grov blanding.
Tips: la det være igjen noen småbiter – den skal ikke være helt glatt.
3. Ha blandingen i en kakeform og press ned med fingrene for å presse den jevnt utover bunnen.
Gjør klar bringebær- og cashewost-fyllet:
4. Skyll cashewnøttene i kaldt vann og ha i en blender med resten av ingrediensene til fyllet. Kjør til du får en jevn og kremaktig konsistens. Skrap ned sidene etter behov.
Tips: Smak og juster. Tilsett mer sitronsaft om den er for søt, eller mer lønnesirup om den ikke er søt nok.
5. Hell over bunnen og sett inn i fryseren. Vent til kaken har stivnet før du topper med ev. bringebærsyltetøy, kokosmasse eller hva du ønsker.
Server
6. Når du er klar til å servere setter du kaken i romtemperatur i ca. 10-15 minutter. Rester kan fryses i opptil 2 uker.
Nyt!

Mandelbunn
Bringebær cashewost-fyll
Topping ideér:
Total kr