Oppskrifter / Dessert / Kaker

Raw-sjokolade cashewkake
Enkel
30 Minutter (uten frysetid)
En kake gir ca. 10 stykker

Raw-sjokolade cashewkake

En herlig vegansk rå-kake med knasende skorpe, kremet kaffe- og sjokoladekrem.

Denne kaken er superenkel å lage og vi er sikker på at den blir en hit i kaffebesøket!

Kaken tar omtrent en halvtime å forberede, men husk at du trenger litt frysetid før den er klar. 

Slik gjør du

Forberedelser:

1. Finn fram brødform eller kakeform om ønskelig. Kle med bakepapir.

2. Bløtlegg cashewnøtter i minst 1 time.

Bunn:

3. Ha cashewnøttene og mandlene i en blender og kjør til du får en grov blanding.

4. Tilsett lønnesirup og bland til det begynner å klumpe seg sammen. Om du klemmer blandingen skal den feste seg sammen (men likevel være litt smuldrende).

5. Ha blandingen i en brød- eller kakeform og press ned med fingrene jevnt utover bunnen. Denne kan settes i fryseren mens du lager fyllet.

Kaffekrem:

6. Ha alle ingrediensene i en blender (hell vannet av cashewnøttene først) og kjør til du får en glatt og jevn blanding.

7. Hell fyllet over bunnen og sett i fryseren mens du tilbereder sjokoladekremen.

Kaffekrem:

8. Ha alle ingrediensene i en blender (hell vannet av cashewnøttene først) og kjør til du får en glatt og jevn blanding.

9. Hell fyllet over bunnen og kaffekremen.

10. Sett i fryseren i minst 2 timer eller lengre om mulig.

Servering:

11. Ta ut kaken fra fryseren 5 minutter før servering. Topp gjerne med friske bær.

Nyt!

Raw-sjokolade cashewkake

Bunn

Your Organic Nature cashewnøtter 1 kg
kr 349
+
kr 75
+
kr 115
+

Kaffekrem

kr 79
+
kr 115
+
kr 69
+

Sjokoladekrem

kr 119
+
kr 115
+

Total kr