Oppskrifter / Dessert / Is

Vegansk hasselnøtt-iskrem
Enkel
10 Minutter (uten kjøletid)
4 – 6 Porsjoner

Vegansk hasselnøtt-iskrem

Prøv deg på denne veganske drømmen av en iskrem i sommer – vi garanterer at både store og små vil like denne! 

Slik gjør du

1. Bland sammen, kokosmelk, kokosfløte, vaniljeekstrakt, daddelsirup og havsalt i en blender på høy hastighet.

2. Bland så inn hasselnøttsmøret til du får en passe tykk og fin masse. 

3. Hell massen over i en boks som kan lagres i frysen og la den stå i 3-4 timer. 

Servers med hakkede nøtter eller kakaonibs.

Helios økologisk kokosmelk 400 ml
Legg til ønskeliste

Helios økologisk kokosmelk 400 ml

Økologisk, laktosefri kokosmelk fra Helios med silkemyk konsistens.   Kremet…

kr 44
+

Ikke på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste
kr 35
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml

Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfriMadagascar Bourbon Pure Vanilla Extract er…

kr 239
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Rapunzel daddelsirup 250 gr

Naturlig sødme fra daddelfrukt. Daddelsirup bringer nye fruktige smaker til…

kr 79
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Rapunzel hasselnøttsmør 250 gr
Legg til ønskeliste

Rapunzel hasselnøttsmør 250 gr

Økologisk hasselnøttsmør fra Rapunzel har en lekker nøttesmak og egner…

kr 149
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr