
Vegansk hasselnøtt-iskrem
Prøv deg på denne veganske drømmen av en iskrem i sommer – vi garanterer at både store og små vil like denne!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland sammen, kokosmelk, kokosfløte, vaniljeekstrakt, daddelsirup og havsalt i en blender på høy hastighet.
2. Bland så inn hasselnøttsmøret til du får en passe tykk og fin masse.
3. Hell massen over i en boks som kan lagres i frysen og la den stå i 3-4 timer.
Servers med hakkede nøtter eller kakaonibs.

Helios økologisk kokosmelk 400 ml
Økologisk, laktosefri kokosmelk fra Helios med silkemyk konsistens. Kremet…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfriMadagascar Bourbon Pure Vanilla Extract er…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Rapunzel daddelsirup 250 gr
Naturlig sødme fra daddelfrukt. Daddelsirup bringer nye fruktige smaker til…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Rapunzel hasselnøttsmør 250 gr
Økologisk hasselnøttsmør fra Rapunzel har en lekker nøttesmak og egner…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr