Oppskrifter / Dessert / Is

Mango-ispinner med granola
Enkel
15 Minutter (uten kjøletid)
6 – 8 Ispinner

Mango-ispinner med granola

Vegansk mango- og kokosnøtt-ispinner med sprø granola kan lett bli en sommerfavoritt blant store og små.

Oppskriften kan lett justeres til å inkludere dine (eller barnas) favorittfrukter.

Ingredienser

Granola

Mangopuré

300 g oppskjært mango (fersk eller frossen) (ca 1,5 mango)

Kokospuré

2 ss vann

Slik gjør du

1. Finn fram isformene og ha i 1/2 – 1 ss granola i bunnen av hver. Sett til side.

2. I en blender har du i mangopuré-ingrediensene og kjører til du får en jevn og glatt blanding. Sett til side i en skål.

Tips: Om du ikke er fan av mango kan du erstatte mangoen med favorittfrukten din. Hva med bringebær, jordbær, fersken, kiwi eller ananas?

3. Gjør klar kokospuréen på samme måte – ha i blenderen og kjør til du får ønskelig konsistens.

4. For å få en fin blanding av både gul- og hvitfargen i isen, har vi tatt en skje av hver puré i isformen annenhver gang til formen er full.

5. Stikk nedi ispinnene og sett i fryseren i minst 4 timer.

Nyt i sommersolen!

Mango-ispinner med granola

Granola

kr 115
+

Mangopuré

kr 89
+

Kokospuré

kr 42
+
kr 85
+

Total kr