
Mango-ispinner med granola
Vegansk mango- og kokosnøtt-ispinner med sprø granola kan lett bli en sommerfavoritt blant store og små.
Oppskriften kan lett justeres til å inkludere dine (eller barnas) favorittfrukter.
Ingredienser
Granola
Mangopuré
Kokospuré
Slik gjør du
1. Finn fram isformene og ha i 1/2 – 1 ss granola i bunnen av hver. Sett til side.
2. I en blender har du i mangopuré-ingrediensene og kjører til du får en jevn og glatt blanding. Sett til side i en skål.
Tips: Om du ikke er fan av mango kan du erstatte mangoen med favorittfrukten din. Hva med bringebær, jordbær, fersken, kiwi eller ananas?
3. Gjør klar kokospuréen på samme måte – ha i blenderen og kjør til du får ønskelig konsistens.
4. For å få en fin blanding av både gul- og hvitfargen i isen, har vi tatt en skje av hver puré i isformen annenhver gang til formen er full.
5. Stikk nedi ispinnene og sett i fryseren i minst 4 timer.
Nyt i sommersolen!

Granola
Mangopuré
Kokospuré
Total kr