
Pinneis med kokos og mørk sjokolade
Nyt en kremet kokos-is med god samvittighet. Vi har oppskriften og ingrediensene du trenger for å lage sommerstemning!
Ingredienser
Topping
100 g mørk sjokolade (vegansk om ønskelig)
Pistasjnøtter
Frysetørret bringebær
Slik gjør du
1. Bland sammen alle ingrediensene og hell blandingen over i isformer. Sett isen i frysen i minst 5 timer, helst over natten.
2. La isformene stå fremme i 10-15 minutter før du løsner dem fra formen. Smelt sjokolade i vannbad eller i mikroen og dypp ispinnene i sjokoladen, før du pynter med det du måtte ønske av hakkede nøtter, bær, kokos o.l.
3. Server dem direkte eller legg dem i frysen!
Nyt!

Clearspring økologisk kokosmelk 400 ml
En rik og kremete økologisk kokosmelk fra de fineste Srilanske…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Rømer kokosmasse 250 g
Grovt hakket kokosmasse som kan brukes til bakst og desserter….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

SukrinSirup Gold 450 g
SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr