Oppskrifter / Dessert / Is

Pinneis med kokos og mørk sjokolade
Enkel
5 timer (med frysing)
6 Ispinner

Pinneis med kokos og mørk sjokolade

Nyt en kremet kokos-is med god samvittighet. Vi har oppskriften og ingrediensene du trenger for å lage sommerstemning! 

Ingredienser

Topping

100 g mørk sjokolade (vegansk om ønskelig)
Pistasjnøtter
Frysetørret bringebær

Slik gjør du

1. Bland sammen alle ingrediensene og hell blandingen over i isformer. Sett isen i frysen i minst 5 timer, helst over natten.

2. La isformene stå fremme i 10-15 minutter før du løsner dem fra formen. Smelt sjokolade i vannbad eller i mikroen og dypp ispinnene i sjokoladen, før du pynter med det du måtte ønske av hakkede nøtter, bær, kokos o.l.

3. Server dem direkte eller legg dem i frysen!

Nyt!

Legg til ønskeliste

Clearspring organic coconut milk 400 ml

Denne rike og kremete organiske kokosmelken kommer fra de fineste…

kr 59
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Helios vaniljepulver
Legg til ønskeliste

Helios ekte vaniljepulver 10 g

Ekte vanilje fra vaniljeorkidéer som er hånd-pollinert, høstet, gjæret, forvellet…

kr 127.2
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Rømer kokosmasse 250 g

Grovt hakket kokosmasse som kan brukes til bakst og desserter….

kr 69
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

SukrinSirup Gold 450 g

SukrinSirup Gold er en ny og forbedret sirup som inneholder…

kr 99
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr