
Avokado ispinne
I denne oppskriften har vi blandet avokado med kokosmelk og søtet med agavesirup for en herlig smak av sommer!
Ingredienser
Iskrem
Topping
Slik gjør du
1. Skrell avokadoen og kjør den i en blender sammen med kokosmelk og agavesirup til du får en fin blanding uten klumper.
2. Finn frem iskrem former og hell blandingen i formene. Sett i frysen i minst 3 timer eller over natten.
3. Smelt sjokolade i vannbad sammen med kokosolje. Dyp så avokado ispinnene i den smeltede sjokoladen og ha på nøtter med det samme.
Sett gjerne i frysen i noen minutter så sjokoladen kan stivne før spising.
Iskrem

Cosmoveda kokosmelk 400 ml
Denne kokosmelken fra Cosmoveda kan brukes i havregrøten om morgenen,…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Superfruit økologisk agavesirup 250 g
Agavesirup er et naturlig søtningsmiddel fra planten agave i Mexico….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping

Ombar økologisk probiotisk 72% mørk sjokolade 70 g
En fristende kremaktig 72% mørk sjokolade som gir en intens smaksopplevelse!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr