Oppskrifter / Dessert / Is

Kokos-ispinner med mynte & mørk sjokolade
Enkel
10 Minutter (uten kjøletid)
Ca. 8 ispinner

Kokos-ispinner med mynte & mørk sjokolade

Det er jo ikke sommer uten is! Dropp isen du pleier å handle i kjøledisken for en fantastisk velsmakende hjemmelaget versjon. Denne oppskriften er både meierifri og vegansk.

Den kremrike basen til isen er en kilde til sunt fett på grunn av kokosmelken. Om du ønsker, kan du redusere fettinnholdet ved å bruke mandelmelk istedetfor.

Om du ønsker en ekstra liten boost (og litt sterkere grønnfarge!) kan du tilsette litt spirulinapulver som er rikt på både proteiner, mineraler og vitaminer.

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til alt er blandet godt sammen.

2. Hell oppi en isform og stikk i en ispinne.

3. Sett i fryseren i minst 3 – 4 timer.

Nyt!

kr 55
+
kr 115
+
Ombar probiotic dark 72% 70 g
kr 44.8
+
kr 115
+
kr 245
+
kr 249
+

Total kr

Få 15% på din bestilling!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen. (Gjelder ordinære varer)