Kokos-ispinner med mynte & mørk sjokolade
Det er jo ikke sommer uten is! Dropp isen du pleier å handle i kjøledisken for en fantastisk velsmakende hjemmelaget versjon. Denne oppskriften er både meierifri og vegansk.
Den kremrike basen til isen er en kilde til sunt fett på grunn av kokosmelken. Om du ønsker, kan du redusere fettinnholdet ved å bruke mandelmelk istedetfor.
Om du ønsker en ekstra liten boost (og litt sterkere grønnfarge!) kan du tilsette litt spirulinapulver som er rikt på både proteiner, mineraler og vitaminer.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til alt er blandet godt sammen.
2. Hell oppi en isform og stikk i en ispinne.
3. Sett i fryseren i minst 3 – 4 timer.
Nyt!
Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Ombar økologisk probiotisk 72% mørk sjokolade 70 g
En fristende kremaktig 72% mørk sjokolade som gir en intens smaksopplevelse!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk lønnesirup 187 ml
Helios Lønnesirup er et rent naturprodukt med en delikat smak…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Celana peppermynte olje 20 ml eterisk
Peppermynte inneholder mentol som virker antiseptisk, avkjølende og friskt rensende…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Superfruit økologisk spirulina pulver 200 g
Økologisk spirulinapulver som er rik på protein og klorofyll. God…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr