Mango-ispinner med granola
Vegansk mango- og kokosnøtt-ispinner med sprø granola kan lett bli en sommerfavoritt blant store og små.
Oppskriften kan lett justeres til å inkludere dine (eller barnas) favorittfrukter.
Ingredienser
Granola
Mangopuré
Kokospuré
Slik gjør du
1. Finn fram isformene og ha i 1/2 – 1 ss granola i bunnen av hver. Sett til side.
2. I en blender har du i mangopuré-ingrediensene og kjører til du får en jevn og glatt blanding. Sett til side i en skål.
Tips: Om du ikke er fan av mango kan du erstatte mangoen med favorittfrukten din. Hva med bringebær, jordbær, fersken, kiwi eller ananas?
3. Gjør klar kokospuréen på samme måte – ha i blenderen og kjør til du får ønskelig konsistens.
4. For å få en fin blanding av både gul- og hvitfargen i isen, har vi tatt en skje av hver puré i isformen annenhver gang til formen er full.
5. Stikk nedi ispinnene og sett i fryseren i minst 4 timer.
Nyt i sommersolen!
Granola
Barnhouse honning krunchy musli 600 gr
Barnhouse honningmüsli Fri for hvete Fri for palmeolje Økologisk Økologisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Mangopuré
Voelkel økologisk ananasjuice 0,7 L
Drikkeklar, økologisk ananasjuice fra Voelkel. 100% ananasjuice Ananas fra…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Kokospuré
Helios økologisk kokosmelk 400 ml
Økologisk, laktosefri kokosmelk fra Helios med silkemyk konsistens. Kremet…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Sukrin sukker 500 g
Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr