
Ingredienser
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 170 grader og smør brødformen med olje eller smør.
2. Ha hvaregynen i en blender og kjør til du får en jevn konsistens. Hell over i en bolle, tilsett deretter lønnesirup, kokosmel, bakepulver og salt i bollen.
3. Hell peanøttsmør og kokosmelk i en blender og kjør til du har en klumpfri røre. Hell deretter dette over i den andre bollen med de tørre ingrediensene.
4. Ha deigen oppi brødformen og steik i ovnen i 35-40 minutter. La den avkjøle og oppbevar i kjøleskap.
Bilde og oppskrift hentet fra meridian.uk.com

Helios økologisk store havregryn 600 g
Store økologiske havregryn fra Helios. Kilde til jern Rik…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin Kokosmel 400 g
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vertmont lønnesirup 1 l
Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Clearspring traditional sea salt 250 gr
Clearsprings tradisjonelle havsalt er æret for metodene som ble brukt…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Goodlife crunchy peanøttsmør med salt demeter 250 g
Crunchy peanøttsmør med et dryss havsalt. Demeter-sertifisert Kilde til…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Cosmoveda kokosmelk 400 ml
Denne kokosmelken fra Cosmoveda kan brukes i havregrøten om morgenen,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr