Glutenfrie plommemuffins
Hvem vil ha muffins? Vi vil! Disse muffinsene er laget med ferske plommer plukket rett fra treet, og de er kjempegode! Du kan lett endre oppskriften med den frukten du har liggende eller hva som er i sesong – vi kan anbefale blåbær, jordbær og moreller!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Mos bananene med en gaffel. Jo modnere de er, jo lettere blir det og desto søtere blir muffinsene!
3. Pisk inn eggene og bland inn resten av de tørre ingrediensene. Vær forsiktig med bærene (plommene), vi rørte dem forsiktig inn på slutten.
4. Når alt er blandet er det bare å finne fram fine muffinsformer og fylle dem 3/4 fulle!
5. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Avkjøles på rist.
Vi anbefaler å lage mange forskjellige smaker og fryse ned. De tiner raskt på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet over natten!
Bauck glutenfri små havregryn 475 g
Små havregryn fra Bauck kan brukes i alt fra musli…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr