Oppskrifter / Bakst / Glutenfri bakst

Glutenfrie plommemuffins
Enkel
25 Minutter
12 Muffins

Glutenfrie plommemuffins

Hvem vil ha muffins? Vi vil! Disse muffinsene er laget med ferske plommer plukket rett fra treet, og de er kjempegode! Du kan lett endre oppskriften med den frukten du har liggende eller hva som er i sesong – vi kan anbefale blåbær, jordbær og moreller!

Ingredienser

2 dl plommer kuttet i biter (eller annen frukt)
2 egg
2 modne bananer
1 ts vaniljeekstrakt

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 200 grader. 

2. Mos bananene med en gaffel. Jo modnere de er,  jo lettere blir det og desto søtere blir muffinsene!

3. Pisk inn eggene og bland inn resten av de tørre ingrediensene. Vær forsiktig med bærene (plommene), vi rørte dem forsiktig inn på slutten.

4. Når alt er blandet er det bare å finne fram fine muffinsformer og fylle dem 3/4 fulle!

5. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Avkjøles på rist. 

Vi anbefaler å lage mange forskjellige smaker og fryse ned. De tiner raskt på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet over natten!

Glutenfrie plommemuffins
Bauck glutenfri havregryn 475 g
Legg til ønskeliste

Bauck glutenfri små havregryn 475 g

Små havregryn fra Bauck kan brukes i alt fra musli…

kr 79
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Sukrin Gold 500g
Legg til ønskeliste

Sukrin Gold 500 g

Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…

kr 99
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Helios bakepulver
Legg til ønskeliste

Helios glutenfri bakepulver 110 g

Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst!   Fri…

kr 68
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr