
Glutenfrie plommemuffins
Hvem vil ha muffins? Vi vil! Disse muffinsene er laget med ferske plommer plukket rett fra treet, og de er kjempegode! Du kan lett endre oppskriften med den frukten du har liggende eller hva som er i sesong – vi kan anbefale blåbær, jordbær og moreller!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Mos bananene med en gaffel. Jo modnere de er, jo lettere blir det og desto søtere blir muffinsene!
3. Pisk inn eggene og bland inn resten av de tørre ingrediensene. Vær forsiktig med bærene (plommene), vi rørte dem forsiktig inn på slutten.
4. Når alt er blandet er det bare å finne fram fine muffinsformer og fylle dem 3/4 fulle!
5. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Avkjøles på rist.
Vi anbefaler å lage mange forskjellige smaker og fryse ned. De tiner raskt på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet over natten!


Bauck glutenfri havregryn 475 gr
Laktosefri Hvetefri Glutenfri Gjærfri Uten tilsatt sukker Vegansk ØkologiskGlutenfri havregryn…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios bakepulver glutenfritt 110 g
Fosfatfritt Glutenfritt ØkologiskHelios Bakepulver hjelper deg å få baksten luftig…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr