Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland melk og havregryn i en bolle og sett til side i 20 minutter så havregrynet absorberer litt av væsken.
2. Forvarm ovnen til 220°C.
3. Visp melet, bakepulveret, natron, kanel og salt sammen i en stor bolle til det er godt blandet. I en annen bolle rører du sammen de våte ingrediensene – smeltet smør, honning, egg og vaniljeekstrakt.
4. Hell de våte ingrediensene i de tørre, og rør sammen. Ha i melken og havregrynet, og så bærene. Bland forsiktig sammen.
5. Fordel røren i cirka 12 muffinsformer, topp med havre og et lite dryss kokosblomstsukker om ønskelig.
6. Stek i ovnen i 5 minutter på 220°C. Senk deretter temperaturen til 175°C og stek i ytterlige 15 minutter.
7. La muffinsene avkjøles på en rist før de nytes. De kan oppbevares i kjøleskapet i en lufttett boks i opptil 1 uke.
Ecomil almond original 1 l
Naturell mandelmelk fra Ecomil Mild smak Vegansk Økologisk …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Holli Mølle økologisk siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Doves biocarbonate of soda 200 gr
Natron – et hevemiddel og en husholdningsvenn når det kommer…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk ceylon kanel 18 g
Håndskåret Ceylon kanel fra Helios. Håndskåret Skarp og aromatisk…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Kjartans lynghonning 350 gr
Kjartans Lynghonning 350 gra, Kraftig på smak Flere bruksområder Kjartan’s…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Orgran no egg natural egg replacer 200 g
Matallergier? Ikke noe problem. Nå kan du lage kaker og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Nielsen Madagascar Bourbon Vaniljeekstrakt 60ml Glutenfri 100% naturlig Allergenfri GMOfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr