Oppskrifter / Bakst / Kjeks

Frokostkjeks med mørk sjokolade
Middels
30 Minutter
Ca. 40 kjeks

Frokostkjeks med mørk sjokolade

Hvem sier at kjeks ikke kan være frokostmat? Med disse superenkle frokostkjeksene fra Malin Ekstrøm får du en deilig smakskombinasjon av havre, mandler, bringebær og mørk sjokolade.

En barnevennlig frokost, som også er perfekt til søndagsturen på fjellet! 

Slik gjør du

1. Ovnen forvarmes til 175°C varmluft.

2. Ha bananene i en blender og sett i gang til de er most. Bananene er bindemiddelet i oppskriften.Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle (unntatt bringebærene). Så folder du inn bananene og deretter de frysetørkede bringebærene.

3. På en eller to kledde stekebrett former du ca 40 sirkler av deigen.

4. Stek i ovnen i 12 – 15 minutter til de er gyldenbrune.

5. La kjeksene avkjøles på en rist.

6. Smelt sjokolade i vannbad og dypp avkjølte kjeks i. Om du lager for barn kan det være at 80% sjokolade er litt for bittert, så bytt gjerne ut med en annen sjokolade om ønskelig.

7. Strø over ønsket topping og sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner.

Frokostkjeks med mørk sjokolade

Bilder & oppskrift fra samarbeidspartneren vår: Malin Ekstrøm

Kjeks

kr 39
+
kr 149
+
kr 59
+
kr 179
+
Helios ceylon kanel 18 g
kr 39
+
kr 239
+
kr 125
+
kr 149
+

Toppingsidéer

Berit Nordstrand 80% mork
kr 55
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.