Hjemmelagde grove knekkebrød
Hva er bedre en å våkne til knasende godt (og sunt) knekkebrød? Med denne oppskriften lager du ca. 24 knekkebrød – så du får nok til å ta med på tur, på jobb eller hvor du skal i helgen!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 190* C over-/undervarme eller 170* C varmluft.
2. Begynn med å ta alle de tørre ingrediensene opp i en stor skål. Tilsett vann og rør. Deigen blir som tykk grøt! Husk at du kan tilsette dine favorittnøtter, frø og tørket frukt – fra chiafrø til goji bær!
3. Finn fram to store langpanner og husk bakepapiret! Bruk en skje eller slikkepott til å fordele blandingen mellom de to formene, og smør jevnt og tynt utover!
4. Bruker du varmluft, kan du steke begge brettene samtidig. Sett brettene inn i ovnen i 10 minutter. Ta dem så ut (husk grytelapper!) og rut opp i den størrelsen du ønsker knekkebrødene.
5. Sett brettene inn i ovnen igjen i 30 minutter. Bytt gjerne plass på brettene i varmluftsovnen etter 15 minutter. Ta dem ut og avkjøl på rist – det går fort!
6. Etter kort tid, kan du knekke dem opp. De holder seg godt i en boks med lokk i opp til en uke!
Nyt!
Doves farm brown gluten free flour 1 kg
Naturlig glutenfri melblanding med ny og forbedret oppskrift for enda…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Rømer sesamfrø 500 g
Økologiske sesamfrø fra Rømer har en fantastisk aromatisk og nøtteaktig…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Rømer linfrø 500 g
Økologiske linfrø med et høyt innhold av kostfiber som er…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr