Oppskrifter / Bakst

Middels
20 Minutter (uten kjøletid)
9 Porsjoner

Ferskt peanøttbrød uten gjær

Hva med nystekt brød toppet med deilig pålegg til helgen? Prøv denne gjærfrie oppskriften for et fyldig peanøttbrød!

Ingredienser

1/2 ts salt
120 g peanøttsmør
3 dl kokosmelk

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 170 grader og smør brødformen med olje eller smør.

2. Ha hvaregynen i en blender og kjør til du får en jevn konsistens. Hell over i en bolle, tilsett deretter lønnesirup, kokosmel, bakepulver og salt i bollen.

3. Hell peanøttsmør og kokosmelk i en blender og kjør til du har en klumpfri røre. Hell deretter dette over i den andre bollen med de tørre ingrediensene.

4. Ha deigen oppi brødformen og steik i ovnen i 35-40 minutter. La den avkjøle og oppbevar i kjøleskap.

Bilde og oppskrift hentet fra meridian.uk.com

Helios økologisk store havregryn 600 g
Legg til ønskeliste

Helios økologisk store havregryn 600 g

Store økologiske havregryn fra Helios.   Kilde til jern Rik…

kr 59
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Sukrin Kokosmel 400 g

Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert…

kr 61
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Vertmont lønnesirup 1 L
Legg til ønskeliste

Vertmont lønnesirup 1 l

Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…

kr 439
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Legg til ønskeliste

Helios glutenfri bakepulver 110 g

Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst!   Fri…

kr 79
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr