Kremaktig vegansk carbonara med tofu
Kremaktig carbonara helt uten meieriprodukter som er klar på 1-2-3.
Denne enkle oppskriften passer fint inn på en travlere dag, og til hele familien. Prøv den selv!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Åpne pakken med tofu og tøm ut vannet. Ha tofuen i en blender og kjør til den blir jevn og myk. Tilsett tomatsaus og bland godt sammen.
Tips: Ha i vegansk næringsgjær for litt mer nøtte- og osteaktig smak (og ekstra vitaminer og protein!).
2. Kok spaghetti i en gryte. Ha i litt salt.
3. Ha kokt spaghetti og sausen i en gryte og varm på middels varme. Ha i litt Tamari soyasaus og olje.
4. Server med fersk rocket-salat og gjerne et dryss næringsgjær. Nytes best med en gang.
Clearspring økologisk silkemyj tofu 300 g
Clearsprings prisbelønte tofu har et høyt proteininnhold og lavt fettinnhold og smaker…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Biona passata fina 680 g
Bionas passata er laget med solmodne tomater dyrket på en…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Castagno spelt spaghetti lys 500 g
Økologisk spaghetti laget av speltmel. Kilde til protein Klar…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring yaemon tamari soyasaus 150 ml
En glutenfri soyasaus med dobbelt så mye soyabønner for hver…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr