Oppskrifter / Middag

Kremaktig vegansk carbonara med tofu
Enkel
15 Minutter
2 Porsjoner

Kremaktig vegansk carbonara med tofu

Kremaktig carbonara helt uten meieriprodukter som er klar på 1-2-3.

Denne enkle oppskriften passer fint inn på en travlere dag, og til hele familien. Prøv den selv!

Slik gjør du

1. Åpne pakken med tofu og tøm ut vannet. Ha tofuen i en blender og kjør til den blir jevn og myk. Tilsett tomatsaus og bland godt sammen. 

Tips: Ha i vegansk næringsgjær for litt mer nøtte- og osteaktig smak (og ekstra vitaminer og protein!).  

2. Kok spaghetti i en gryte. Ha i litt salt.  

3. Ha kokt spaghetti og sausen i en gryte og varm på middels varme. Ha i litt Tamari soyasaus og olje.  

4. Server med fersk rocket-salat og gjerne et dryss næringsgjær.  Nytes best med en gang.

Clearspring organic japanese tofu 300 g
kr 59
+
Biona passata fina 680 g
kr 32
+
Castagno spelt spaghetti lys 500 g
kr 69
+
kr 119
+
kr 79
+

Total kr