Oppskrifter / Bakst / Julebakst

Sjokoladetrøfler
Middels
15 minutter + 3 timer nedkjøling
Ca. 10 trøfler

Nydelige sjokoladetrøfler

Nydelige sjokoladetrøfler som smelter i munnen.

Ingredienser

0,75 dl fløte
1 ss smør

Slik gjør du

1. Finhakk sjokoladen og legg i en bolle. Kok opp fløte og Sukrin, og hell dette over sjokoladen under omrøring. Tilsett smøret og rør sammen. Tilsett eventuell ønsket smakstilsetning. 

2. Hell røren over i en boks med lokk og sett i kjøleskapet så den stivner. Det vil ta ca. 3 timer.

3. Form den stivnede sjokolademassen til kuler og rull dem om ønskelig i kakao/SukrinMelis. Alternativt kan du helle røren i silikonformer for småkaker/konfekt, og la stivne i kjøleskapet. 

Oppbevar trøflene kaldt.

Tips

Sjokoladetrøflene kan tilsettes havsalt, kakao eller ønsket smakstilsetning i form av Steviadråper.

Oppskrift og bilde fra Funksjonell Mat.

Legg til ønskeliste

Vivani 75% mørk sjokolade 80 gr

Mild og naturlig med karakter, takket være den fineste Panama-kakaoen…

kr 55
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

SukrinMelis 400 g

SukrinMelis er en naturlig sukkererstatning som er finmalt og ligner…

kr 85
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Total kr