
Ingredienser
Valgfri topping
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 175 grader.
2. Ha i alle ingrediensene i en blender og kjør til du har en jevn røre.
3. Ha i eventuelt sjokoladebiter eller annen valgfri snacks.
4. Hell røren i en liten ildfast form og steik i ovnen i 30 minutter.
5. Når ferdig la den hvile i 5 minutter før servering og topp med ønsket topping.

Bauck glutenfri små havregryn 475 g
Små havregryn fra Bauck kan brukes i alt fra musli…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vitality Line 100% myseprotein sjokolade 500 g
100% myseprotein (også kjent som whey protein) med deilig smak…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Biogan blomsterhonning 1 kg
Økologisk blomsterhonning Til søtning av mat Brukes som pålegg…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Clearspring uraffinert havsalt 250 g
Clearsprings tradisjonelle havsalt er håndhøstet i Ria Formosa naturreservat ved…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Valgfri topping

Supernature gojibær 150 g
Gojibær som er rike på vitamin-A og -C. Godt…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk kokosflak naturell 100 g
Kokosflak fra Helios av ferske, solmodne kokosnøtter fra Sri Lanka….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr