Asiatisk hvitløkstofu
Om du er nybegynner på tofu kan du trygt prøve denne retten – Asiatisk hvitløkstofu med en salt, søt og krydret smak. Serveres med brokkoli og ris!
Ingredienser
Ferskvarer
1 ts revet ingefær
2 hvitløksfedd
Vårløk
Brokkoli
Sesamfrø
Slik gjør du
1. Fjern tofu fra emballasje. Legg 4 kjøkkenpapir på en tallerken og sett tofuen på papiret. Dekk til med kjøkkenpapir og sett en stekepanne eller noe tungt på toppen. La stå i 30-45 minutter. Bytt kjøkkenpapir 2-3 ganger underveis.
2. I en middels stor bolle, rør sammen hoisinsaus, soyasaus, sukker, ingefær, hvitløk og chili krydder.
3. Skjær opp tofuen i små kvadrater. Legg dem så over i bollen med marinade. La dem ligge i marinade i 30 minutter.
4. Varm opp olivenolje på middels varme i en stekepanne. Når pannen er varm stek så tofubitene til de er gyldne.
Serveres med vårløk, sesamfrø, brokkoli og ris. Nyt!
Tips:
Tofu er resultatet av skylte soyabønner som er kokt, silt og presset. Det har et høyt innhold av proteiner og svært lavt fettnivå og er dermed populært blant vegetarianere.
Nagel nigari tofu naturell 250 g
Enkel og naturell tofu. Økologisk 100% vegansk Meierifri Perfekt…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk soyasaus 150 ml
En soyasaus av høy kvalitet laget til en autentisk oppskrift…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife malt økologisk chili 45 g
Økologisk kvalitetskrydder fra Goodlife. Malt Økologisk Chili er…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 500 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 500 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Biogan jasminris fullkorn 1 kg
Økologisk fullkorn jasminris Aromatisk Kleberis Høyt innhold av vitaminer og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr