Oppskrifter / Bakst

Veganske smultringer toppet med sjokolade
Middels
30 minutter
12 smultringer

Veganske smultringer toppet med sjokolade

Myke, saftige smultringer laget helt uten meieriprodukter. Topp smultringene med sjokolade og hakkede nøter – en uslåelig kombo!

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 180 ° C. Finn fram et stekebrett og dekk med bakepapir.

2. Sikt melet i en stor bolle og ha i sukker, bakepulver, salt, kanel og muskat. Bland godt sammen.

3. Ha i plantebasert melk, vaniljeekstrakt, eplemos og smeltet plantebasert smør, og visp godt sammen til det er glatt.

Veganske smultringer toppet med sjokolade

4. Hell røren i en rørpose og skvis ut 12 ringer på bakepapiret.

5. Stek i ovnen i 15 minutter til de et lett brunet på toppen.

6. Ta ut av ovnen og la de avkjøles i noen minutter før du flytter smultringene til en rist.

7. Smelt Ombar-sjokoladen over et vannbad til den er jevn og glatt.

8. Topp smultringene med sjokolade og dryss over hakkede nøtter.

Veganske smultringer toppet med sjokolade

Ombar

Ombar ønsker å endre måten verden ser sjokolade på. Fra billig, sukkerholdig junkmat til kakaorik, næringsrik superbar! Det hele startet i 2007, da Richard, deres grunnlegger, oppdaget at den originale sjokoladeingrediensen – den ydmyke kakaobønnen – er en liten perle av supermat med enorme helsemessige fordeler. Richard var skuffet at sjokoladen har mistet sin verdi, og vil fortsatt lage sjokolade av høy kvalitet.

Smultringer

kr 39
+
kr 109
+
Helios bakepulver
kr 67
+
kr 32
+
kr 75
+
kr 29
+
kr 55
+
kr 239
+
kr 49
+
kr 49
+

Toppingsidéer

Ombar hazelnut truffle
kr 56
+
kr 85
+

Total kr

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen.