Epler i Ombar-sjokoladetrekk
En litt sunnere, men allikavel, kjempegod dessert som er laget med kun noen få ingredienser. Epler i sjokoladetrekk er enda bedre når eplene er i sesong!
Du kan rulle eplene i ønsket topping – hakkede nøtter, kokosmasse, frysetørkede bær eller hva enn hva du ønsker!
Slik gjør du
1. Forbered eplene – vask og fjern stilkene. Snu eplene opp ned og ha i en lollipop-pinne i hvert eple.
2. Finn fram en tallerken og dekk med bakepapir.
3. Varm Ombar-sjokoladen over ett vannbad på middels varme. Rør sjokoladen til den er smeltet og glatt. Ta av varmen når den er smeltet.
4. Hold eplene ved pinnene og dypp i den smeltede sjokoladen. Vend eple rundt for å sørge for at den får et jevnt lag med sjokolade.
5. Sett eple på bakepapiret og fortsett med de andre eplene.
6. Vær rask og pynt eplene mens sjokoladen er fortsatt litt myk. Pynt med hakkede hasselnøtter, pistasjnøtter og kokosmasse, eller hva enn du ønsker.
7. Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner helt.
Nyt!
Ombar
Ombar ønsker å endre måten verden ser sjokolade på. Fra billig, sukkerholdig junkmat til kakaorik, næringsrik superbar! Det hele startet i 2007, da Richard, deres grunnlegger, oppdaget at den originale sjokoladeingrediensen – den ydmyke kakaobønnen – er en liten perle av supermat med enorme helsemessige fordeler. Richard var skuffet at sjokoladen har mistet sin verdi, og vil forsatt lage sjokolade av høy kvalitet.
Ombar økologisk sjokolade med hasselnøtttrøffel 70 g
En nydelig mørk sjokolade med fløyelsesaktig hasselnøtttrøffel. 70 g…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk hasselnøtter 150 g
Esktra store, økolgiske hasselnøtter fra Helios. Kilde til fiber,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Rømer kokosmasse 250 g
Grovt hakket kokosmasse som kan brukes til bakst og desserter….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr