
Vegansk rødbetepizza
Sjekk fargen på denne pizzabunnen! I denne oppskriften bruker vi en av sesongens beste grønnsaker, nemlig rødbeter.
Ingredienser
Pizzabunn
Toppingidéer
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 200ºC.
2. Kutt av endene på rødbetene og skyld i kaldt vann. Pakk inn i folie hver for seg og plasser på et stekebrett. Stek i ovnen i 30 – 40 minutter til de er myke.
3. La rødbetene avkjøle seg og deretter dra av skallet. Bruk gjerne hansker når du gjør dette. Skjær i biter.
4. Ha ingrediensene til bunnen i en stor bolle. Du trenger cirka 150 gram av rødbetene (en halv kopp).
5. Miks godt og hell deigen på melet kjøkkenbenk. Elt i 5 – 10 minutter, eller til den er glatt.
Tips: Om deigen er for klissete tilsetter du en spiseskje mel om gangen til den er håndterbar.
6. Ha på topping. Vi anbefaler pesto, vegansk ost, ruccola og pinjekjerner – en vinnende kombinasjon!
7. Deigen kan oppbevares i kjøleskapet om du lager den på forhånd. Ellers fyller du på topping og steker på 250ºC i 10 – 12 minutter.
Pizzabunn

Rapunzel økologisk tørrgjær 9 g
Den ideelle tørrgjæren med naturlig gjær smak for søte og…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Toppingidéer

Helios økologisk grønn pesto med basilikum 130 g
Økologisk grønn pesto med basilikum fra Helios. Fri for…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Your Organic Nature pinjekjerner 80 g
Pinjekjerner har en nøtteaktig smak og er en hovedingrediens i…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr