Vegansk rødbeteburger
En saftig og velsmakende vegansk burger som er proppfull av grønnsaker! Bytt ut den vanlige hamburgeren med en sunnere fargerik variant.
Ingredienser
Burgere
Tilbehør
Slik gjør du
1. Ha 1 ss olje i en stor stekepanne over middels varme. Stek løken og hvitløken i 4 – 5 minutter eller til alt er mykt.
2. Ha i de revne grønnsakene og la de steke med under omrøring i 5 minutter til de blir myke.
Tips: om det blir litt ekstra væske i stekepannen fra grønnsakene tømmer du bort så mye du kan.
3. I en foodprosessor har du i havregryn, kikerter, tahini og eggerstatning. Puls til alt er kombinert.
4. Hell i en bolle og rør inn de revede grønnsakene og resten av ingrediensene. Bland godt sammen.
Tips: om grønnsaksbitene er litt store kan du pulse i en blender til du får ønsket konsistens.
5. Del blandingen i seks deler og form til burgere. Ha på papirkledd bakebrett, dekk og avkjøl i minst 30 minutter i kjøleskapet.
6. Ha litt olivenolje i en stekepanne over middels varme. Stek burgerene i 2 – 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne.
7. Server! Gjerne med varme hamburgerbrød, salat, rødløk, tomater, vegansk ost og saus.
Burgere
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk små & lettkokte havregryn 600 g
Økologiske små/lettkokte havregryn fra Helios. Kilde til jern og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Biona chickpeas 400 g
Biona kikerter er en god kilde til protein. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Orgran no egg natural egg replacer 200 g
Matallergier? Ikke noe problem. Nå kan du lage kaker og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Tilbehør
Total kr