
Ingredienser
Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland 3 dl lunkent vann med sukker og gjær. La det stå noen minutter til det begynner å komme bobler/skum i deigen.
2. Ha alle ingrediensene unntatt smør i en bolle(inkludert alt av de våte ingrediensene).
3. Elt på langsom hastighet i 5 minutter før du tilsetter romtemperert smør(evt elt for hånd om du ikke har kjøkkenmaskin). Elt videre i 10 minutter. Skru opp hastigheten noen minutter på slutten.
4. Strø over mel, dekk til og hev i 1 time.
5. Ha deigen over på et bord med mel og del i 3 like store biter. Bruk gjerne vekt for å få 3 like deler.
6. Bak og form brød – plasser de i hver sin brødform.
7. Etterhev til brødene er blitt dobbel størrelse. Lag gjerne et mønster/snitt i brødene med en skarp kniv.
8. Strø en håndfull med frø/nøtter på toppen om ønskelig.
9. Stek brødene på 190 grader i 45 minutter. Avkjøl på rist.
Server gjerne med smør, ost eller et annet salt pålegg!
Ingredienser

Rapunzel tørrgjær 9 gr
Den ideelle tørrgjæren med naturlig gjær smak for søte og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios rårørsukker lyst 1 kg
Helios Rårørsukker Lyst lages av økologisk dyrkede sukkerrør. Enkelt forklart…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Holli Mølle grov sammalt spelt 1 kg
Grovmalt spelt fra Holli Mølle. Grov sammalt betyr at…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Holli Mølle fin sammalt hvete 1 kg
Finmalt hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Finmalt –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios himalayasalt med lokk 180 g
Delikat, rosa salt som er utvunnet for hånd, uten eksplosiver….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr