Ingredienser
Til severing:
Vaniljekesam / vanilje-is
Slik gjør du
1. Smuldre mel og smør sammen. Bland inn Sukrin Gold og bakepulver. Pisk eggene lett sammen, ha i bollen og kna deigen godt. Ha i litt mer mel dersom deigen er for bløt.
2. Del deigen i to og klem den ene delen ut i en kakeform. Skrell epler og skjær i båter, ca. 1 cm tykke og legg i deigen. Dryss over kanel og 1-2 ss Sukrin Gold.
3, Trill pølser av den andre halvdelen av deigen og lag rutelokk. Stek i 30-40 minutter på 180 grader.
4. Server med en raus spiseskje vaniljekesam og evt et mynteblad.
Oppskrift & bilde fra Funksjonell Mat.
Holli Mølle økologisk siktet hvete 1 kg
Siktet hvete fra Holli Mølle. Gode bakeegenskaper Siktet –…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Sukrin Gold 500 g
Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios glutenfri bakepulver 110 g
Helios Bakepulver for en luftig og fint bakst! Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr