Chiagrøt med gresk yoghurt & valnøtter
Denne fyllende og litt søte chiapuddingen er glutenfri og fullpakket med protein, sunt fett og frisk frukt.
Nyt den til dessert eller til en supergod frokost i helgen!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Bland melk, chiafrø, yoghurt og lønnesirup i en skål. Rør godt sammen til alle yoghurtklumpene er vekke.
2. Sett i kjøleskapet i minst to timer, eller over natten for tykkere konsistens.
3. Del halvparten av chiapuddingen i to glass. Topp med oppskåret banan, valnøtter (gjerne hakket) og mer gresk yoghurt.
Nyt!
Ecomil almond original 1 l
Naturell mandelmelk fra Ecomil Mild smak Vegansk Økologisk …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Diet Food chiafrø 200 g
Chiafrø fra Diet Food er 100% naturlig og økologisk og…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk lønnesirup 187 ml
Helios Lønnesirup er et rent naturprodukt med en delikat smak…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk valnøtter 100 g
Økologiske valnøtter er rik på fiber, timian og en god…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr