Oppskrifter

Chiagrøt med gresk yoghurt og valnøtter

 

Denne fyllende og litt søte chiapuddingen er glutenfri og fullpakket med protein, sunt fett og frisk frukt.

 

Nyt den til dessert eller til en supergod frokost i helgen!

Ingredienser

 

// Glutenfri // To porsjoner //

 

 

Uten navn 4.png

 

Slik gjør du

 

1. Bland melk, chiafrø, yoghurt og lønnesirup i en skål. Rør godt sammen til alle yoghurtklumpene er vekke.

 

2. Sett i kjøleskapet i minst to timer, eller over natten for tykkere konsistens.

 

3. Del halvparten av chiapuddingen i to glass. Topp med oppskåret banan, valnøtter (gjerne hakket) og mer gresk yoghurt.

 

Nyt!

Skriv ut oppskriften

Kjøp produktene

Ecomil almond nature 1 l
Ecomil økologisk mandeldrikk uten sukker 1 l
kr 49,00
Cosmoveda kokosmelk 400 ml
Cosmoveda kokosmelk 400ml økologisk
kr 45,00
Superfruit chia frø 300 gr
Superfruit chiafrø 300g økologisk
kr 119,00
Vertmont lønnesirup 250 ml
Vermont lønnesirup 250ml
kr 79,00
Suma organic walnuts 125 gr
Suma valnøtter 125g økologisk
kr 65,00