Oppskrifter / Middag

Enkel
10 minutter
2 porsjoner

Vegansk Gyoza med Clearspring Yuzu Ponzu dipsaus

Ponzu er en soyasausbasert eddikdressing som inneholder fersk økologisk japansk Yuzu sitrusjuice. Yuzu er en japansk sitrusfrukt, brukt i mange japanske retter som en hemmelig ingrediens, forskjellig fra sitron eller lime, yuzu har en veldig unik smak som blander seg vakkert med soyasaus.

Ingredienser

Ingredienser

Dette har du kanskje hjemme

Ca 6-10 stykker frosne eller ferske Gyoza dumplings
50 g kå

Slik gjør du

1. Kok gyoza-dumplings som anvist på pakken eller på oppskriften.

2. Skjær kål eller salat i skiver og legg på en tallerken.

3. Legg Yuzu-ponzuen på en liten tallerken eller ringle den over den varme kokte gyozaen, server varm.

Alle oppskrifter til Clearspring er 100 % veganske (uten kjøtt, fisk, meieri, egg eller gelatin) og uten raffinert sukker


Ingredienser

kr 74.25
+

Dette har du kanskje hjemme:

Total kr