Vanilje chiapudding med fiken og mandelsmør
Det er ingen hemmelighet at vi er glad i chiapudding! Når vi så at samarbeidspartneren vår Malin Ekstrøm kom ut med en vaniljeversjon, måtte vi bare prøve – og vi ble ikke skuffet! Chiapudding er som oftest laget over natten – siden det kan ta litt tid for frøene å absorbere melken. I denne oppskriften er imidlertid alt varmet opp i en kjele, så en herlig chiapudding er kun 5 minutter unna!
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Topping idéer:
Oppskjært frukt og bær
Hakkede nøtter
Mandelsmør
Slik gjør du
1. Varm kokosmelken på lav varme og tilsett chiafrøene.
2. Rør regelmessig.
3. Tilsett vanilje og salt, og rør til den tykner. Ha den over i en bolle og topp med alt du ønsker!
Nyt!
Tips:
Om chiapuddingen er litt tynn kan du tilsette mer chiafrø eller yoghurt.
Oppskrift og bilde fra samarbeidspartneren vår – Malin Ekstrøm.
Clearspring økologisk kokosmelk 400 ml
En rik og kremete økologisk kokosmelk fra de fineste Srilanske…
1-5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Superfruit økologiske chiafrø 300 g
Økologiske chiafrø fra Superfruit er rik på omega-3 og fiber….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Helios økologisk ekte vaniljepulver 10 g
Helios Vaniljepulver med en dyp, fyldig og søt smak. Ekte…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr