
Syltede grønnsaker
Lag syltede grønnsaker med kun 4 ingredienser!
Syltede grønnsaker er perfekt å ha tilgjengelig i kjøleskapet. Blandingsforholdet er 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann, men ønsker man en mer syrlig variant kan man øke mengden eddik og redusere vannet.
Slik gjør du
1. Finn frem grønnsakene du ønsker å sylte, vask rens og del etter ønske. Skal du sylte tynne skiver av rødløk eller reddik kan du bare skylle i kaldt vann. Gulrøtter i staver kan kokes møre før du avkjøler de i kaldt vann.
2. Kok opp eddik, sukker og vann til sukkeret er oppløst.Legg grønnsaker over på rene glass og hell over den varme laken.
3. La de stå på kjøkkenbenken til de er avkjølt, sett på tette lokk og oppbevar de kjølig.
Oppskrift og bilde hentet fra Helios.no

Helios økologisk eplecidereddik 0,75 L
Helios Eplecidereddik er laget av ren pressesaft av hele økologiske,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk rårørsukker lyst 1 kg
Helios Rårørsukker Lyst av økologisk dyrkede sukkerrør. Løser seg…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr