Proteinpasta av røde linser med tomatsaus
Proteinpasta inneholder mye protein, så mye at du ikke trenger kjøtt ved siden av for å få et balansert måltid. Denne pastaretten med hvitløksmarinert grønnkål må du bare prøve!
Ingredienser
Ferskvarer
Grønnkål
2 hvitløksfedd
Slik gjør du
1. Varm 1 ss olivenolje i en panne. Når oljen er varm. legg kål, hvitløk og salt og stek til grønnkålen er mør. Sett kåle til siden.
2. I den samme pannen, kok opp pastasaus. Tilsett proteinpastaen og kok den etter anbefalt tid på pakken, eller til pastaen er al dente. Rør ofte for å sikre at pastaen blir kokt jevnt.
3. Rør inn kålen og server med ekte parmesan (vegansk: Violife Prosciano).
Nyt!
Castagno proteinpasta av røde linser 250 g
Proteinpasta laget av økologisk rødt linsemel. 27 g protein…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Biona passata fina 680 g
Bionas passata er laget med solmodne tomater dyrket på en…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Violife prosociano 150g
Denne melkefrie osten har en sterk, nøtteaktig smak og fristende…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr