Oppskrifter / Dessert

Middels
60 minutter
4 Porsjoner

Pavlova i glass med friske bær og krem

Pavlova I glass er superenkelt å lage, ikke minst smaker det himmelsk. Desserten passer perfekt til 17. mai feiringen eller på en varm sommerdag. Det sprø kombinert med de søte bærene gir desserten en deilig frisket. Det gir også en uslåelig kombinasjon av ulike teksturer av myk og sprø. 

Ingredienser

Marengs bunn

Dette har du kanskje hjemme

2 eggehviter

Topping

En pakke med blåbær
En pakke med bringebær

Dette har du kanskje hjemme

2 dl kremfløte

Slik gjør du

Marengs Bunn

  1. Sett på steikeovnen, under og over varme på 130 grader. 
  2. Pisk eggehvitene med en klype salt til de er stive. Fortsett å piske mens du heller sukker i litt om gangen. Pisk til marengsen er stiv og hvit. Er du usikker på om massen er stiv nok? Et lite tips er å holde bollen opp-ned, uten at massen faller ut.
  3. Bruk en skje til å lage runde små bunner med marengs på et bakebrett med bakepapir. Sett brettet i forvarmet stekeovn og stek i 30-40 minutter. Ta margens ut av ovnen og la de avkjøles helt på en rist.

Montering

  1. Finn frem glass til servering.
  2. Legg marengsen i bunnen av glassene og ha over den piskede kremen.

Server og nyt!

Marengs bunn

Legg til ønskeliste

Goodlife flaksalt med kvern 55 g

Flaksalt med kvern fra Goodlife.   Kvalitetskrydder Med kvern

kr 69
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp
Legg til ønskeliste

Sukrin sukker 500 g

Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til…

kr 85
+

Over 5 på nettlager

På lager i 0 butikker

Kjøp

Dette har du kanskje hjemme:

Topping

Dette har du kanskje hjemme:

Total kr