Tropisk chiagrøt med kokos & mango
Din nye favoritt sommerfrokost – chiagrøt toppet med mango med hint av kokosnøtt!
Ingredienser
Topping
Mango og annen frukt
Ekstra: kokosflak, nøtter, honning
Slik gjør du
1. Ha følgende ingredienser i en skål eller glass og rør godt sammen: kokosmelk, vanilje ekstrakt, kardemomme, vann og salt.
2. Tilsett 2 til 3 ss med chiafrø.
Tips: Om du ønsker veldig tykk grøt kan du ha i 4 ss med chiafrø.
3. Dekk med lokk eller plastfolie og sett i kjøleskapet i minst to timer. Vi anbefaler over natten så frøene kan absorbere all væsken. Rør blandingen minst en gang.
4. Server med oppskjært mango, frukt og hva du har lyst på!
Helios økologisk kokosmelk 400 ml
Økologisk, laktosefri kokosmelk fra Helios med silkemyk konsistens. Kremet…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk kardemomme 23 g
Helios Kardemomme – Helt rent, helt ekte og helt nydelig! …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr