Oppskrifter / Dessert / Kaker

Middels
60 minutter
6 porsjoner

Økologisk sitronkake

Våren er tiden for alt friskt og vakkert. Da passer det perfekt med denne smakfulle sitronkaken som er fuktig, myk og smaksatt med frisk fersk sitronsaft, samt sitronskall.

Ingredienser

2 egg
sitron, saft og revet skall
4 ss smeltet smør

Til severing:

Vaniljekesam / vanilje-is

Slik gjør du

1. Forvarm stekeovn til 175 ºC. 

2. Pisk egg og sukker til eggedosis.

3. Tilsett revet skall og saft av sitron.

4. Bland sammen vaniljesukker, bakepulver og hvetemel.

5. Rør vekselvis inn i røren med melk.

6. Rør inn smeltet smør til slutt. 

7. Hell i smurt form, 20 cm og stek ved 175 ºC i ca 45 min. 

8. Avkjøl. Rør melis og sitronsaft sammen og glaser kaken.

kr 84
+
kr 39
+
kr 35
+
kr 39
+
Isola Bio mandeldrikk 1 L
kr 52
+

Total kr

Få 15% på din bestilling!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for fristende oppskrifter, eksklusive tilbud & tips rett til innboksen. (Gjelder ordinære varer)