![Hjemmelaget vegansk nutella](https://www.kinsarvik.no/content/uploads/2021/02/Nutella_palegg.jpg-2400x1400-1-1024x597.jpg)
Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 175 grader.
2. Legg hasselnøttene på et brett med bakepapir og stek i 15 minutter. Om du ikke har hasselnøtter uten skall, kan du rulle dem rundt i et kjøkkenhåndkle slik at skallet faller av etter du har stekt dem.
3. Hell så hasselnøttene over i en blender og kjør i 10 minutter til du får ett tykt og kremaktig nøttesmør. Du må sannsynligvis stoppe og skrape langs beholderen noen ganger.
4. Mens nøttene behandles, bryt sjokoladen opp i små biter og ha dem i et vannbad slik at sjokoladen smelter sammen med kokosoljen.
5. Når nøttesmøret er klart tilsetter du sjokoladen, lønnesirup, hasselnøttmelk, vanilje og salt. Kjør det hele i blenderen i noen minutter til du har en glatt masse.
6. Sjokoladepålegget oppbevares i en sterilisert krukke/glass ved romtemperatur.
Nyt på nystekt brød eller toast, på vafler eller pannekaker!
![Vegansk nutella](https://www.kinsarvik.no/content/uploads/2020/12/Lovingearth_nutella-768x1024.jpg)
![Berit Nordstrand 80% mork](https://www.kinsarvik.no/content/uploads/2020/12/Berit-Nordstrand-80-mork-300x375.jpg)
Berit mørk sjokolade 80% 80 g
En fristende mørk sjokolade som er både økologisk og vegansk….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
![Helios økologisk lønnesirup 187 ml](https://www.kinsarvik.no/content/uploads/2020/12/Helios-lonnesirup-300x300.jpg)
Helios økologisk lønnesirup 187 ml
Helios Lønnesirup er et rent naturprodukt med en delikat smak…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
![](https://www.kinsarvik.no/content/uploads/2020/12/160767334575574084870-300x300.jpg)
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr