Ingredienser
Dette har du kanskje hjemme
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 175 grader.
2. Legg hasselnøttene på et brett med bakepapir og stek i 15 minutter. Om du ikke har hasselnøtter uten skall, kan du rulle dem rundt i et kjøkkenhåndkle slik at skallet faller av etter du har stekt dem.
3. Hell så hasselnøttene over i en blender og kjør i 10 minutter til du får ett tykt og kremaktig nøttesmør. Du må sannsynligvis stoppe og skrape langs beholderen noen ganger.
4. Mens nøttene behandles, bryt sjokoladen opp i små biter og ha dem i et vannbad slik at sjokoladen smelter sammen med kokosoljen.
5. Når nøttesmøret er klart tilsetter du sjokoladen, lønnesirup, hasselnøttmelk, vanilje og salt. Kjør det hele i blenderen i noen minutter til du har en glatt masse.
6. Sjokoladepålegget oppbevares i en sterilisert krukke/glass ved romtemperatur.
Nyt på nystekt brød eller toast, på vafler eller pannekaker!
Berit mørk sjokolade 80% 80 g
En fristende mørk sjokolade som er både økologisk og vegansk….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk lønnesirup 187 ml
Helios Lønnesirup er et rent naturprodukt med en delikat smak…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Dette har du kanskje hjemme:
Madagascar bourbon vanilla extract 60 ml
Madagascar Bourbon Pure Vanilla Extract Glutenfri 100% naturlig Allergenfri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr