Immunforsterkende gulrotssuppe
Denne deilige gulrotsuppen gir immunforsvaret en boost – og ikke minst er den kjempegod!
Ingredienser
Suppe
Topping
Slik gjør du
1. Skrell og hakk løken. I en stor kasserolle, smelt smøret (eller hell i olje) og ta oppi løken. Mens løken steker på medium varme, kan du vaske og kutte gulrøttene i terninger (du kan godt beholde skallet på for litt ekstra næring). Når løken har blitt gylden tar du oppi gulrøttene. La det surre rundt tre minutter.Skjær ingefæren i små biter og tilsett. Hell i vannet/buljongen.
2. Når gulroten har blitt myk (tar rundt 15 – 20 minutter), kjører du suppen med stavmikser og smaker til med salt og pepper.
3. Hell oppi skåler og server! Suppen kan godt toppes med frø, litt paprikapulver og fetaost! Kan oppbevares i kjøleskap i noen dager, eller fryses til lettlaget lunsj og middag!
Suppe
Helios gjærfri grønnsaksbuljong 130 g
Økologisk gjærfri grønnsaksbuljong fra Helios med hele 12,5% grønnsaker. …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Topping
Helios økologisk paprikakrydder 28 g
Helios paprikakrydder med en søt og mild smak. Av…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Violife greek white blokk 200 gr
Greek White er inspirert av Violife Foods greske arv og…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr