
Krydret butternutsquash-suppe
En fantastisk høstsuppe med et skikkelig “kick”!
Ingredienser
Ferskvarer
1 stor butternutsquash
1 løk, medium
2 jalapenos
5 hvitløksfedd
Slik gjør du
1. Sett ovnen på 200° C.
2. Dekk en langpanne med bakepapir og dryss på litt god olivenolje.
3. Begynn med å skjære opp gresskaret i striper og fjern frøene. Bak det på langpannen i ovnen i 30 minutter.
4. Ta ut gresskaret fra ovnen og tilsett løken, hvitløken og jalapenoene. Disse kan du godt skjære opp i store biter. Ringle over litt olivenolje og stek alt i ovnen i 30 minutter.
5. Ta ut langpannen av ovnen og skyll gresskaret i vann. Legg alle ingrediensene i en stor gryte. Tilsett kraften, kokosmelken, salvie, muskat og eddiken i gryten. Hvis du har en stavmikser, bruker du den rett i gryten, men du kan godt bruke en vanlig blender også. Da må alt helles tilbake i gryten etterpå, da suppen skal trekke i 20 – 30 minutter etter at den er kjørt glatt.
6. Topp gjerne suppen gjerne med kokosmelk og chiliflak.
Suppen kan fryses eller oppbevares i kjøleskapet noen dager.

Clearspring økologisk italian extra virgin olivenolje 250 ml
En kaldpresset italiensk olivenolje fra Clearspring. 250 ml Ideell…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios gjærfri grønnsaksbuljong 130 g
Økologisk gjærfri grønnsaksbuljong fra Helios med hele 12,5% grønnsaker. …
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga grov salvie pose 20 g
Saga Salviekrydder 20gr Aromatisk duft Passer til fet mat Salvie…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Helios økologisk eplecidereddik 0,75 L
Helios Eplecidereddik er laget av ren pressesaft av hele økologiske,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr