
Gresk yoghurt frokostbiter med granola
Kremaktig og næringsrike yoghurt-biter som er perfekt til morgener som er litt travle.
Ikke bare er oppskriften kjempeenkel, men du kan lett justere ingrediensene til å få en velsmakende og næringsrik frokost. Du kan toppe yoghurten med masse digg – hva med nøtter, frø, frysetørkede bær eller tørket frukt?
Ingredienser
Slik gjør du
1. Finn fram et stekebrett og dekk med bakepapir. Sett til side.
2. Bland yoghurten og sirupen i en skål. Hell på stekebrettet og fordel så du får et jevnt lag. Dryss over alle slags godbiter – vi har brukt granola og ferske jordbær.
3. Dekk stekebrettet med folie og sett i frysen i minst to timer (eller over natten), til det er helt frossent. Skjær eller “knus” i biter. Serveres umiddelbart og kan oppbevares i fryseren i noen uker i en lufttett beholder.
Tips: Om du synes det er for kaldt å spise bitene rett fra fryseren, kan du la brettet stå på benken noe minutter før servering. Bare husk at hvis den blir for varm så kan yoghurten bli myk igjen og miste formen.


Danival havsalt fint 1 kg
Fint salt av høy kvalitet som er høstet på leirlag….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vertmont lønnesirup 250 ml
Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Barnhouse honning krunchy musli 600 gr
Økologisk krunchy musli som er kun søtet med honning. Fri…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr