
Hjemmelaget fermentert ketchup
Ketchup fra dagligvare butikkene er ofte fult av sukker og tilsetningsstoffer, men om barna vil ha det på alt er det kanskje på tide å lage din egen.
Denne fermentert ketchupoppskriften fra Berit Nordstrand er midt i blinken, og ikke minst superenkel!
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene i en skål og bland godt sammen.
2. Oppbevar i et norgessglass med gummistrikk og lokk på kjøkkenbenken i romtemperatur.
3. La den stå i 2 til 4 dager så ketchupen fermenteres og melkesyre utvikles.
4. Smak etter 2 dager. Om du ønsker litt mer syrlighet kan den stå lengre. Vær obs på at den ikke overgjærer, da smaker den ikke godt lengre.
5. Ha i mindre tette glass og sett i kjøleskapet.
Oppskrift og bilde fra Berit Nordstrand.

Rømer tomatpure 210 ml
Økologisk tomatpure fra Rømer. 210 ml ØkologiskBruk: Tomatpuré har tykkere…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Vertmont lønnesirup 250 ml
Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Vita Biosa 1 L
En fermentert urtedrikk med melkesyrebakterier. Drikk før måltid eller…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Clearspring apple cider vinegar 500 ml
En frisk og fruktig eplecidereddiken er laget i Italia med…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Saga malt allehånde pose 40 g
Allehånde får navn fra den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper,…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr