Oppskrifter / Bakst

Enkel
30 minutter
4 Porsjoner

Apple Pie Crumble 🍎

Denne sunne, raske, veganske og glutenfrie Apple Pie crumble er full av pekannøtter, lønnesirup og varme krydder! Laget på stekeovn med ekstra kjærlighet!

Slik gjør du

1. Først og fremst, legg linførene i vann og sett til sides for 4 minutter.

2. Deretter, tilsett alle ingrediensene for deigen i en kjøkkenmaskin og elt til det begynner å forme en deig.

3. Rull deigen til en ball og dekk deigen med plastfolie i kjøleskapet for 30 minutter.

4. Skrell epler og kutt dem i skiver. Tilsett alle eplene og eplefyllet til en stor kjele og rør rundt på medium høy varme. La det småkoke for 2 minutter og skru av varmen.

5. Forhåndvarm stekeovnen til 180 grader og smør en kakeform med kokosnøttsmør.

6. Ta ut deigen fra kjøleskapet og sett 1/3 av deigen til siden for toppen. Rull ut resten av deigen og legg den i bunnen av paiformen og ca 5 cm opp sidene.

7. Tilsett eplefyllet i formen og strø crumble på toppen av paien.

8. Bak for 45-50 minutter eller til gyllen brun og la den kjøles ned.

Server og nyt!

Deigen + crumble

kr 45
+
kr 152
+
kr 99
+
kr 69
+
Helios himalayasalt
kr 42
+

Eplefyll

Sukrin Gold 500g
kr 89
+
kr 75
+

Dette har du kanskje hjemme:

Total kr