Tips & triks

Gavetips til valentinsdagen 2022

Valentinsdagen, også kalt Alle hjerters dag er en dag som feires 14. februar, og er en feiring av kjærligheten og romantikken.

Det er alltid hyggelig å kunne gi den man er glad i en gave eller overraskelse som et tegn på kjærlighet. Vi har samlet tips og ideer som du kan gi til deg kjære!

Til sjokolade-elskere

En smakfull gave for en som er glad i noe søtt! Dette er alltid en klassisk gave å gi på valentinsdagen. Ombar og Love Raw er en av våre bestselgere og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Dette er en sikker vinner uansett alder!

Økologisk brus alternativer

Er du ute etter noe alkoholfritt til den romantiske middagen? Her finner du økologisk cola, ingefærøl og andre brustyper fra kjente økologiske merkevarer som Naturfrisk, Fentimans og Whole Earth. Økologisk brus er ikke tilsatt konserveringsmidler, kunstige fargestoffer og aromaer. Med andre ord får du kun i deg naturlige produkter av høyeste kvalitet. Nyt en smakfull brus med god samvittighet!

Til valentinfrokosten

Vil du gjøre ekstra stas på din kjære? Overrask din elskede med en hjemmelaget frokost på valentinsdagen. Pannekaker er perfekt og vi har alt du trenger til en skikkelig digg frokost.

Skjønnhet og velvære for din kjære

Velværeprodukter er alltid en god gave å gi! Alle trenger en pause i hverdagen og da passer det perfekt å gi gode naturlige produkter. Vi har alt som skal passe til kropp, hud og hår for din elskede!

Tips & Triks

Valentinsdagen

Start dagen med deilige pannekaker! Her er noen av vår favorittoppskrifter.