Oppskrifter / Frokost

Enkel
15 minutter
2 Porsjoner

Pannekaker med gresskar og gurkemeie

Knallgode pannekaker som er luftig og full av smak. Topp med masse nøtter og et dryss sirup for den ultimate smaksbomben!

Slik gjør du

1. Ha gresskarpuré, melk, sukker, vanilje og smeltet kokosolje i en stor bolle. Tilsett mel, mandelmel, gurkemeiepulver og bakepulver.

2. Visp godt for å kombinere alle ingrediensene.

3. Varm opp en stekepanne og stek små, runde pannekaker i ca. 3 minutter per side. Vi anbefaler å holde varmen middels høy, men følg med at de ikke brenner seg.

Server med nøtter, sirup og bær!

Oppskriftsskaper: @anna_breakfastideas
Oppskrift fra: RawNice

Ingredienser

Isola Bio mandeldrikk 1 L
kr 59
+
Cocosa kokosblomstsukker 500 g
kr 119
+
kr 239
+
Holli mølle siktet hvete 1 kg
kr 39
+
kr 152
+
Helios bakepulver
kr 66
+
kr 74.25
+
Rawnice yellow curcumin powder 40 g
kr 289
+

Total kr