
Ingredienser
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha mandelmel, kakaopulver, mandelekstrakt, lønnesirup og kokosolje i foodprosessor og kjør til det hele kommer sammen og danner en stor klebrig ball.
2. Øs ut i 1 ss. størrelse baller og rull i hånden for å forme til kuler.
3. Legg på en stekeplate dekket med bakepapir og fortsett til du har laget alle kulene.
4. Sett i kjøleskap eller fryser for å stivne mens du smelter sjokoladen i minst 15 minutter.
5. I mellomtiden smelter sjokoladebitene med ½ ss. kokosolje over dobbel kjele til glatt og kremaktig.
6. Dypp stivnede kuler i smeltet sjokolade med en hullsleiv og legg dem tilbake på bakepapir.
7. Sett tilbake i kjøleskapet til stivnet minst 30 minutter. Kan toppe med havsalt på dette tidspunktet.
8. Oppbevar deretter i lufttett beholder.
Et lite tips: Fukt hendene for lettere å rulle baller i hendene.
Server og nyt!
Ingredienser

Sukrin Mandelmel 400 g
Fettredusert mandelmel er et godt alternativ for folk som av…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Supernature kakaopulver 150 g
Råkakao er rik på magnesium og protein. Bitter på…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Steenbergs mandelekstrakt 100 ml
Steenbergs mandelekstrakt – full av bittersøte aromaer. Ikke tilsatt…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker

Vertmont lønnesirup 250 ml
Et rent naturprodukt med en deilig smak og herlig aroma!Lønnesirup…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Goodlife pure kokosolje 500 ml
En økologisk kokosolje uten smak og lukt. Perfekt til…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Ombar økologisk 90% sjokolade 35 g
En nydelig 90% mørk sjokolade fra Ombar for ekte sjokoladeelskere!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr