Ingredienser
Ingredienser
Slik gjør du
1. Ha mandelmel, kakaopulver, mandelekstrakt, agavesirup og kokosolje i foodprosessor og kjør til det hele kommer sammen og danner en stor klebrig ball.
2. Øs ut i 1 ss. størrelse baller og rull i hånden for å forme til kuler.
3. Legg på en stekeplate dekket med bakepapir og fortsett til du har laget alle kulene.
4. Sett i kjøleskap eller fryser for å stivne mens du smelter sjokoladen i minst 15 minutter.
5. I mellomtiden smelter sjokoladebitene med ½ ss. kokosolje over dobbel kjele til glatt og kremaktig.
6. Dypp stivnede kuler i smeltet sjokolade med en hullsleiv og legg dem tilbake på bakepapir.
7. Sett tilbake i kjøleskapet til stivnet minst 30 minutter. Kan toppe med havsalt på dette tidspunktet.
8. Oppbevar deretter i lufttett beholder.
Et lite tips: Fukt hendene for lettere å rulle baller i hendene.
Server og nyt!
Ingredienser
Diet Food økologisk mandelmel 250 g
Økologisk mandelmel er tørket og pulverisert blancherte mandler. Kilde…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Superfruit økologisk kakaopulver 150 g
Fairtrade-sertifisert kakaopulver som er en kilde til kalium og magnesium….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Superfruit økologisk agavesirup 250 g
Agavesirup er et naturlig søtningsmiddel fra planten agave i Mexico….
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Ombar økologisk 90% sjokolade 35 g
En nydelig 90% mørk sjokolade fra Ombar for ekte sjokoladeelskere!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr