Ingredienser
Ingredienser kakedeig
Slik gjør du
1. Smelt sjokolade enten i mikrobølgeovnen på 30 sekunder, eller over et vannbad(vær forsiktig med at vann ikke berører sjokoladen) Når den er smeltet, fjern fra varmen.
2. Tilsett nøttesmør i den smeltede sjokoladen og visp for å kombinere. Tilsett deretter sirupen (begynn gjerne med litt mindre og tilsett mer til du får ønsket smak) og salt (valgfritt) og rør eller visp for å kombinere.
3. Overfør til en bakepapirkledd brødform (eller 8×8 ildfast form) og (valgfritt) topp med noen flere klumper nøttesmør og virvl med en kniv eller tannpirker for å lage et mønster.
4. Frys til fast (1-2 timer). Skjær, server og nyt! Oppbevar rester tildekket i kjøleskapet i 1 uke eller i fryseren i opptil 2 måneder.
Ingredienser kakedeig
Ombar økologisk kokos mylk sjokolade 70 g
Ombar Kokos Mylk er en kremaktig vegansk sjokolade med kremet kokosnøtt!…
Ikke på nettlager
På lager i 0 butikker
Helios økologisk nøttesmør miks 180 g
Nydelig nøttesmør med peanøtter, cashewnøtter, hasselnøtter og mandler. 4…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr