Oppskrifter / Dessert

Enkel
60 minutter
12 Porsjoner

Vegansk sjokolade fudge

Disse utrolige kremet og deilige 3-ingrediens sjokoladefudge laget med vegansk sjokolade, nøttesmør og sirup! Den perfekte sunnere desserten som er lett å lage!

Slik gjør du

1. Smelt sjokolade enten i mikrobølgeovnen på 30 sekunder, eller over et vannbad(vær forsiktig med at vann ikke berører sjokoladen) Når den er smeltet, fjern fra varmen.

2. Tilsett nøttesmør i den smeltede sjokoladen og visp for å kombinere. Tilsett deretter sirupen (begynn gjerne med litt mindre og tilsett mer til du får ønsket smak) og salt (valgfritt) og rør eller visp for å kombinere.

3. Overfør til en bakepapirkledd brødform (eller 8×8 ildfast form) og (valgfritt) topp med noen flere klumper nøttesmør og virvl med en kniv eller tannpirker for å lage et mønster.

4. Frys til fast (1-2 timer). Skjær, server og nyt! Oppbevar rester tildekket i kjøleskapet i 1 uke eller i fryseren i opptil 2 måneder.

Ingredienser kakedeig

kr 62
+
Helios nøttesmør miks 180 g
kr 72
+
kr 79
+

Total kr