
Sjokoladebark med vanilje og Himalayasalt
Å finne en lavkarbo snack som demper søtsuget når det du har mest lyst på noe søtt og salt, er ikke alltid så lett. Men vi har svaret! En knasende god sjokoladebark som er full av nøtter og granola, og selvsagt, lite karbohydrater. Vi er ganske så sikker på at den deilige kombinasjonen av mørk sjokolade og søte nøtter blir fort en favoritt hos deg og!
Slik gjør du
1. Smelt sjokoladen og kokosoljen over et vannbad (eller i mikroen der du varmer i korte intervaller). Rør godt etterhvert.
2. Forsel den smeltede sjokoladen over et bakepapirkledd stekebrett. Dryss over granola og nøttesmør.
3. Sett kjølig i 15 – 20 minutter.
4. Når sjokoladen har stivnet kan du dele den opp i biter. Oppbevar i kjøleskapet.
Oppskrift og bilde hentet fra Keto Hana.


Ombar økologisk probiotisk 72% mørk sjokolade 70 g
En fristende kremaktig 72% mørk sjokolade som gir en intens smaksopplevelse!…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker

Goodlife extra virgin kokosolje 500 ml
En økologisk extra virgin kokosolje som er velegnet til all…
Over 5 på nettlager
På lager i 0 butikker
Total kr